30 en 31 augustus 2019 info@zomerfeest-depollenwestgeesteren.nl

Veelgestelde vragen

 

1. Vraag: Ik kan de e-mail met e-tickets niet terugvinden. Wat moet ik doen?

Antwoord: Heeft u al in de ongewenste e-mail gekeken? Mocht je ze hier niet vinden stuur dan een e-mail naar info@zomerfeest-depollenwestgeesteren.nl

Vermeld hierbij je bestelnummer. Deze kun je vinden op het bankafschrift.

 

2. Vraag:  Worden er nog tickets voor de zaterdag beschikbaar gesteld?

Antwoord: Nee, helaas we zijn echt helemaal uitverkocht voor de zaterdagavond. Er zal op deze avond ook geen kassa verkoop zijn.

 

3. Vraag:  Moet ik de tickets uitprinten?

Antwoord: Het is ook mogelijk om de tickets rechtstreeks vanaf je smartphone in te scannen. De QR Code moet goed zichtbaar zijn. Een ticket kunnen we maar 1 x inscannen, dus kopiëren heeft geen zin.

 

4. Vraag:  Worden er op de vrijdag kaarten aan de kassa verkocht?

Antwoord: Wanneer er kaarten over zijn dan zullen deze aan de kassa verkocht worden. Momenteel zijn 70% van de tickets verkocht. We raden aan om je tickets online te kopen op deze site onder het kopje tickets.

 

5. Vraag:  Ik ben nog geen 18? Kom ik binnen?

Antwoord: Ja, wij hanteren geen leeftijdsgrens, iedereen is welkom. Wij mogen geen alcohol schenken aan personen onder de 18 jaar.

 

6. Vraag:  Hoelaat begint het zomerfeest?

Antwoord: Beide avonden zullen stipt om 21:30 starten met een artiest. Vrijdags zal dit Poar Neem’n on Tour zijn en zaterdags Jelle B. We raden aan om zeker om 21:00 aanwezig te zijn. De tent gaat om 20:15 uur open

 

7. Vraag:  Is er een gardarobe aanwezig?

Antwoord: Jazeker!

 

8. Vraag: Hoelaat begint de Bingo en wat zijn de kosten voor deelname?

Antwoord: De bingo start zaterdagsmiddags om 14:00 uur. 1 plankje voor de Bingo kost €10,-

 

9. Vraag: Hoelaat begint de Brunch en zijn de kosten voor deelname?

Antwoord: De brunch start zaterdags om 11:00 uur. Kaarten voor de brunch kosten €4,50 euro en zijn te koop bij Supermarkt Attent in De Pollen. Kinderen van de basisschool zijn gratis. Deze i.v.m. aantallen wel opgeven in de winkel. Wist je dat Alwie Kroeze ook komt zingen?

 

10. Vraag: Hoelaat starten de Weidegames en hoe kunnen we ons opgeven?

Antwoord: De Weidegames starten zaterdags om 13:30 uur. Je kunt je team opgeven door een e-mail te sturen naar info@zomerfeest-depollenwestgeesteren.nl. Vermeld hierbij je teamnaam en het aantal personen. (minimaal 4)

 

 
 
There are no products